Albanian Star është talent show më i madh shqiptar i cili ju ofron shansin tuaj më të mirë për të arritur famën që ju gjithmonë e keni ëndërruar!


Aplikimet e shumë të rinjëve kanë filluar.

Nxito edhe ti ta kesh rastin të bashkangjitesh në udhëtimin e Albanian Star dhe fillo karrierën tënde!