Albanian Star, faza e tretë në Durrës (Video)

Albanian Star tashmë ka arritur në fazën e tretë, ndërsa xhirimet u realizuan në Durrës.

Përveç këndimit të kandidatëve, kjo fazë u karakterizua edhe me shumë momente interesante, e që padyshim do të mbeten një kujtim i bukur për secilin që pati fatin të jetë pjesë e spektaklit ‘Albanian Star’.

Për të parë momente interesante dhe performancen e konkurrentëve, shikoni videot më poshtë.

Urim Salihu – Ferizaj

 

Besnik Seferi – Shtime

 

Gjylgjan Kallo – Prizren

 

Arsihana Luçi – Shkup

 

Floriana Rexhepi – Prishtinë

 

Lule Ibrahimi – Mitrovicë

 

Ervin Pantinaj – Pejë

 

Besiana Tolaj – Deçan

 

Endrita Bllaca – Prishtinë

 

Teuta Sutaj – Deçan

 

Herolind Orllati – Fushë Kosovë

 

Ema Tishukaj – Deçan

 

Florim Loku – Kaqanik

 

Milaim Govori – Prishtinë

 

Flakron Voca – Prishtinë

 

Samir Krasniqi – Drenas

 

Albiona Haxha – Vushtrri 

 

Bujar Mustafa – Skenderaj 

 

Ideal Çoçaj – Prizren

 

Majlinda Kurtishaj – Suharekë