Auidicioni “Albanian Star” hap dyert përsëri

 

I njoftojmë gjithë të interesuarit nga Diaspora:

Audicioni i Talent Show „Albanianstar“ më 17 Qershor hap dyert në Prishtinë.

Ju presim në ambientet e Star TV, Lagja Kalabria, Rruga Tahir Zajmi duke filluar nga ora 17:00.

Të gjithë ju që nuk patët mundësi të paraqiteni në audicionet e mbajtura deri tani, ejani në Prishtinë.

Mos e humbasni këtë shans.

Informata për Aplikime në: +386 49 654 039 (Viber dhe WhatsApp)