Talent Show – Albanian Star

 

 

Audicionet u zhvilluan në shumë qendra të mëdha, duke filluar nga Ulqini, Tirana, Shkupi, Prizreni, Gjakova, Peja, Ferizaj dhe Mitrovicë.

Të rinjë të këtyre qendrave patën mundësi të shfaqin talentin e tyre muzikor në zhanre të ndryshme dhe pastaj u vlerësuan nga juria profesionale për kualifikimin e tyre më tutje.

Ndërsa sot me datën 04 Qershor Audicioni i fundit për këtë fazë u mbajt në Prishtinë “Teatri Dodona”.

Albanian Star – Festime Berisha 

 

 

Albanian Star – Ema Tishukaj

 

 

Albanian Star – Endrita Bllaca

 

Albanian Star – Milaim Govori

 

Albanian Star – Flakron Voca 

 

Albanian Star – Ariona Rushiti

 

Albanian Star – Floriana Rexhepi 

 

Albanian Star – Hana Xhaferi 

 

Albanian Star – Arta Elezi

 

Albanian Star – Erblin Hoxha 

 

Albanian Star – Venera Salihu

 

Albanian Star – Faza e parë e Audicionit në Prishtinë

 

Albanian Star – Ideal Qoqaj

 

Albanian Star – Lule Ibrahimi

 

Albanian Star – Zymrete Kabashi 

Albanian Star – Albiona Hoxha

 

Albanian Star – Taulant Muqa

 

 

Albanian Star – Gatinë Limaj 

 

Albanian Star – Festime Berisha