Të gjithë ju që nuk patët mundësi të jeni  pjesë e Audicioneve të realizuara deri  deri më tani nga Albanian Star, ëndrrën tuaj mund ta realizoni përmes Audicionit të radhës në Prishtinë, më 04 Qershor, ditën e dielë duke filluar nga ora 12:00 në Teatrin “Dodona”.

Mund të merrni pjesë të gjithë ju që keni talent për këndim dhe jeni  nga mosha 16 vjeçare.

Eja, mos e humb rastin të bëhesh yll!

Fotografia e Albanian Star