Audicionet kanë filluar!

Plotësoje ëndrrën për të prekur skenat e mëdha duke aplikuar tani.

Apliko Tani

POSTIME

  • Auidicioni “Albanian Star” hap dyert përsëri

      I njoftojmë gjithë të interesuarit nga Diaspora: Audicioni i Talent Show „Albanianstar“ më 17 Qershor hap dyert në Prishtinë. Ju presim në ambientet e Star TV, Lagja Kalabria, Rruga Tahir ...

  • Faza e parë e Audicioneve “Albanian Star” (VIDEO)

    Talent Show – Albanian Star     Audicionet u zhvilluan në shumë qendra të mëdha, duke filluar nga Ulqini, Tirana, Shkupi, Prizreni, Gjakova, Peja, Ferizaj dhe Mitrovicë. Të rinjë ...

  • Audicioni vazhdon

    Të gjithë ju që nuk patët mundësi të jeni  pjesë e Audicioneve të realizuara deri  deri më tani nga Albanian Star, ëndrrën tuaj mund ta realizoni përmes Audicionit të radhës në Prishtinë, më 04 ...

Go Top
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram